• banner2
  • banner1
  • ortho_MMS4056 copy[1]
  • sport-523 copy[1]

Vergoeding

Angelo van Klink de Fysiotherapeut heeft met zorgverzekeraars Achmea, CZ en DSW een contract afgesloten. Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie en/of manuele therapie, brengt de praktijk het tarief in rekening dat is afgesproken met deze zorgverzekeraars. De praktijk declareert de behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Per 1 januari 2018 heeft Angelo van Klink de Fysiotherapeut geen contract meer afgesloten met zorgverzekeraars VGZ, Menzis, ONVZ, Zorg en Zekerheid, ASR en ENO. In de aangeboden contracten geven deze zorgverzekeraars Angelo niet de vrijheid om u te behandelen zoals hij graag zou willen en wat het beste voor u is. Vergoeding van de behandeling kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt hiervoor een factuur van Infomedics, zie http://www.infomedics.nl . Afhankelijk van uw type verzekering, restitutie of natura, ontvangt u van uw zorgverzekeraar (een deel van) de kosten terug. Het kan betekenen dat de vergoeding niet volledig de kosten dekt. Kijkt u hier zelf de voorwaarden van uw polis op na.

Voor meer informatie over de verschillende zorgverzekeraars en welke zorgverzekering behoort bij welke zorgverzekeraar, kijk op de site van de consumentenbond ,

 http://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/verzekeraar .

Praktijkgegevens Hogeweg 4,3841 KV HarderwijkT 0341 74 39 00 M 06 54273864 E info@angelovanklink.nl Contactformulier
222